Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Switch 48+4P HP Enterprise Instant On 1930 M RM PoE 370W 4SFP+

812.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST134454
Sasia:
0
Origjina:

Koha e arritjes

20 Qershor, 2024 – 22 Qershor, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll

Ky produkt për momentin nuk gjendet në stok. Por ju mund ta kërkoni këtë produkt nga ne.

Kërko produktin
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Aruba Instant në Seritë e Switch 1930 u zhvillua për kompani të vogla dhe në rritje. që kërkojnë një performancë më të lartë. Për të mbështetur aplikacionet me një kërkesë të gjerë të bandës. Seria e Switch Aruba në 1930 mund të integrohet pa probleme në pikat ekzistuese në pikat e hyrjes për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm dhe mund të menaxhohet në mënyrë qendrore përmes çastit celular në aplikacionin në vend ose në distancë. Këto çelsat e shtresave të menaxhimit të re-2+-Mernet përbëhen nga modele POE të Klasit 4 me 8. 24 dhe 48 lidhje (d.m.th. Poe+) dhe modele jo-PEE Gigabit-Ethernet. Me lojëra elektronike 1G SFP për modele me 8 lidhje dhe lojëra elektronike 1g/10g SFP+në modele 24g/48g për lidhjen e fibrave optike. Në Rrjet dhe Administrata për Kompanitë e Vogla
– Aruba Instant në Seritë e Switch 1930 ofron miqësor për përdoruesit. Direktivat e përdorimit të përdorimit të drejtpërdrejtë të prizave dhe lojërave. Përbëhet nga shtatë modele në ndërtimin e rafteve me 8G. Lidhjet 24G dhe 48G me dhe pa PoE të klasës 4 (d.m.th. PoE+). Mbështetni Gigabit ose 10 Shpejtësitë e Gigabit për lidhjen e fibrave optike. Web Gui.

Mbroni kompaninë tuaj me funksione të integruara të sigurisë
-Aruba Instant në serinë e kalimit të vitit 1930 mbështet Ethernet me efikasitet të energjisë për konsum më të ulët të energjisë dhe një gamë të zgjatur të funksioneve për të besueshme Operacioni.
– Funksionet e zgjatura të sigurisë siç janë B. IEEE 802.1X dhe VLAN mbrojnë rrjetin tuaj nga qasja e padëshirueshme ose e paautorizuar.
– mohimi automatik i shërbimit (DOS) monitoron dhe mbron rrjetin nga sulmi me qëllim të keq. Ofron disa nivele autorizimi me mbrojtje të fjalëkalimit. përfshirë funksionet e adaptueshme siç janë VLAN. Lidhja e grumbullimit. Protokollet e pemëve që shtrojnë dhe kontrollin e hyrjes IEEE-802.1X. e cila është e përshtatshme për të gjithë rrethinat e kompanive të vogla. Opsionet e POE të Klasit 4 mund të kenë pajisje të tilla si telefonat IP. Kamerat e monitorimit dhe pikat e hyrjes janë furnizuar me energji elektrike pa asnjë kosto shtesë për kabllo të mëtejshme.>-Seria e ndërprerës është e mbuluar nga një garanci e kufizuar gjatë gjithë jetës me 90 ditë mbështetje telefonike rreth orës dhe mbështetjes së bisedës gjatë gjithë periudhës së garancisë.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme